Spesialbutikken for Schäferhundvenner


Om oss

Vårt firmas produksjon av hundefilmer startet med schäferhunder og Norsk Vinnerutstilling 1984 i Vestby. Etter hvert ble andre nordiske land inkludert, Sverige i 1986, Finland i 1987 og Danmark i 1988. I dag filmer vi vinnerutstillingene i Norge, Sverige og Danmark.

Siden 1986 har vi også vært samarbeidspartner for REIVISION i Tyskland som bl.a. lager den offisielle filmen fra den tyske hovedutstillingen. Vårt firma har rettighetene for REIVISIONs filmer i skandinavia. Vi er også involvert i produksjonen under selve utstillingen i Tyskland og har blant annet stått for opptakene til standmønstringsfilmen i brukshundklassen fra den første gang ble utgitt i 1989.

Vårt firma fikk også oppdraget med å produsere den offisielle filmen fra verdensmesterskapet i bruks for schäferhunder 1996 i Finland.

Selv om utstillinger for schäferhunder er og har vært vårt hovedområde, har vi også produsert andre hundefilmer. Vi produserte filmer fra Norsk Kennel Klubs årlige arrangement i Vikingskipet fra 1994. Vi ble også engasjert av Norsk Kennel Klub til å produsere de to siste rasestandardfilmer for norske hunderaser; Haldenstøver og Norsk Elghund sort, samt en samlefilm for alle 7 norske hunderaser.

Vårt utgangspunkt for å kunne produsere gode hundefilmer er vår kunnskap om og erfaring med hund. Dette har vi fått gjennom oppdrett av schäferhund siden 1976 og mangeårige tillitsverv i Norsk Schäferhund Klub og Norsk Kennel Klub.

Vårt organisasjonsnummer er 945 815 345 MVA.

Tilbake
Kopirett © 2021 Torsvik Film
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse