Spesialbutikken for Schäferhundvenner


Gjeldende betingelser

Frakt/levering:
Leveranse skjer normalt første virkedag etter vi har mottatt din bestilling/betaling og all forsendelse skjer med posten, enten i form av brev eller servicepakke. Porto tilkommer.

Priser:
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inkl. merverdiavgift (MVA). Ved levereringsadresse utenfor Norge vil MVA trekkes fra på faktura/ved betaling med kredittkort.

Sikkerhet ved bruk av kort:
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Torsvik Film som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Kort som godtas:
Når du kjøper via Internett kan du betale med Visa eller MasterCard/EuroCard.

Hvordan betale med Visa og Mastercard:
Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2 - tresifret kode bak på kortets signaturdel) og kan deretter vente på leveringen. Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Torsvik Film så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen to "bankdager"). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.

Forhåndsbetaling:
Dette er en alternativ betalingsmåte dersom du ikke ønsker å betale med kort. Om du velger forhåndsbetaling som betalingsmåte når du legger inn en ordre vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse med betalingsinformasjon, du betaler da enkelt over nettbank eller giro og varene blir sendt når betalingen er mottatt og registrert hos oss. Send oss en mail når du har betalt slik at vi raskt identifiserer din innbetaling.

Vennligst bruk følgende opplysninger for å forhåndsbetale din ordre:

Til konto: 3624.07.54562
Betalingsinformasjon: Ditt ordrenummer ***
Mottaker: Torsvik Film
Bank: Sparebanken Vest

*** Ordrenummer står i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-mail. Du kan også finne det under "Min konto" -> "Se på mine ordre".

Dersom du angrer ditt kjøp:
Dersom du angrer ditt kjøp kan du i henhold til angrefristloven på kjøp over kr. 300, sende varene tilbake innen 14 dager etter at du har mottatt dem forutsatt at de er i samme stand som du fikk dem. Dette gjelder ikke DVD-filmer hvor forseglingen er brutt, kfr. Angrefristloven § 12. Retur skal ikke sendes med postoppkrav, men som vanlig brev. Før du returnerer varene må du kontakte oss på: web@torsvikfilm.no. Kjøper betaler returporto.

Spesielt for filmer (Beskyttelse i henhold til åndsverksloven):
Alt innhold på våre filmer er beskyttet i henhold til åndsverksloven. Kopiering eller videreformidling av innholdet på filmene helt eller delvis er forbudt. Unntak fra dette kan kun gjøres etter forutgående skriftlig avtale med Torsvik Film.

Tilbake
Kopirett © 2021 Torsvik Film
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse